NY PRIS

Stenagervej 13
4100 Ringsted

Kontantpris
2.595.000 kr.
Villa
176 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri Galleri
plantegning Plantegning
kort Se på kort

Fakta om boligen

Byggeår
1970
Energimærke
C
Boligareal
176 m2
Værelser
5
Plan
2
Grundareal
767 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)2.595.000 kr.
Udbetaling
130.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
9.876 / 8.483 kr.
Ejerudgift pr. md
2.763 kr.
Prisudvikling
-3%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Theresa
Theresa Lykke Gosvig
Telefon: 29777542
Book Fremvisning
Skriv til Theresa

Sjælden udbudt gennemrenoveret 2-plansvilla

Denne skønne to-plans villa er noget helt for sig og skiller sig straks ud fra de andre boliger på den lukkede og børnevenlige vej. Villaen er gennem de seneste 10 år løbende blev totalrenoveret og resultatet er ikke til at tage fejl af. Her er tænkt på de mindste detaljer og hvert kvadratmeter er udnyttet bedst muligt.

Efter at have parkeret bilen i carporten bliver du via hoveddøren ført ind i fordelingsentréen hvorfra der er adgang ned til stueplan og opgang til 1. salen. I stueplan finder du et praktisk bryggers, hvor der er god skabsplads, vaskemaskine og masser af bordplads. Videre findes et lækkert badeværelse med brus og gulvvarme, som stod færdigt i sommeren 2019.

Køkkenet i stueetagen er opført i 2010 og fremstår meget velholdt. Herfra er der adgang til stuen med udgang til den store terrasse. De brede vinduespartier sikrer et fantastisk lysindfald. I stueplan findes også et godt værelse, med plads til både seng, skab og skrivebord. 

Førstesalen byder på fordelingsgang, hvorfra der er adgang til det lyse og meget tidsløse køkken. Her er plads til alt dit køkkenudstyr i de mange skuffer og skabe, og plads til hele familien kan være i køkkenet på samme tid og hjælpe til med maden. Den veltilberedte mad kan nydes i stuen, hvor der både er plads til spise- og sofaarrangement. Fra stuen er der adgang til stor træterrasse, hvor man om sommeren kan nyde de lune aftner. Førstesalen byder også på flot badeværelse med brus fra 2018 og to gode værelser. På nær i fordelingsgangen, er der gulvvarme i alle rum på 1. salen. 

Alle vinduer og døre er løbende udskiftet. Der er nyt naturgasfyr. Alle vand- og varmerør er skiftet og der er ført nyt el i hele huset. Der er ligeledes indført fibernet. 

Til ejendommen hører en carport med aflukket skur hvor der er plads til opbevaring af både haveredskaber, vinterdæk og meget mere.

Den store terrasse på næsten 100 m2 byder ind til masser af festlige stunder med vennerne og familien, utallige timer på solsengen og timevis af leg og sjov for børnene. Der er også stort legestativ og fin sandkasse, og haven er aflukket, så du kan trygt lade børne lege.

Boligen er beliggende centralt i Benløse og du er således tæt på indkøb, offentlig transport, Nordcentret, skole og daginstitutioner. Ønsker du flere shoppingmuligheder er der kun en kort køretur til Ringsted Outlet eller Ringsted centrum, hvor du finder alt hvad hjertet begære. 

I gåafstand fra boligen finder du Benløse Bypark med den store naturlegeplads eller du kan gå lidt videre og hurtigt befinde dig i skovens dybe stille ro, nærmere betegnet Benløse Skov. Du er hurtigt på motorvejen og har herfra gode trafikale forbindelser til København. 

Ring allerede i dag for en fremvisning på tlf. 29 77 75 42!

læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger