Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Rødvig Stevns Peder Minesvej 11, 4673 Rødvig Stevns 1
  • Ejendomsmægler Rødvig Stevns Peder Minesvej 11, 4673 Rødvig Stevns 2
  • Ejendomsmægler Rødvig Stevns Peder Minesvej 11, 4673 Rødvig Stevns 3

Peder Minesvej 11
4673 Rødvig Stevns

Kontantpris
1.495.000 kr.
Fritidsbolig
48 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1965
Boligareal
48 m2
Værelser
4
Plan
1
Grundareal
804 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)1.495.000 kr.
Udbetaling
75.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
7.024 / 5.696
Ejerudgift pr. md
1.283 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Der er skruet helt op for den autentiske sommerhusstemning i denne ferieoase, som har været ejet af samme familie siden huset blev opført i 1965, hvilket vidner om, hvor fantastisk her er. Det er særligt nærheden til vandet, som I kan høre fra haven, og gåturen til Rødvigs bedste badestrand kan tælles i skridt, da huset ligger omtrent 180 meter fra de blå bølger. Det kan også fremhæves, at ejendommen ligger lidt over én times kørsel fra København, og endelig er indretningen af huset attraktiv med tre soveværelser.

Foruden en efterspurgt placering nær vandet, der gør det let at starte feriedagene med en svømmetur, kan I også se frem til mindre end én kilometer til Stevns Klint, der er på UNESCOS verdensarvsliste. De gode vandremuligheder på blandt andet Trampestien langs klinten gør det oplagt at pakke rygsækken med madpakker og drage på udflugt i sommersolen. I kan også besøge Rødvig Havn, hvor den maritime stemning er noget helt særligt. Bemærk også, at der er station i Rødvig, så I kan komme hertil uden bil.

Huset ligger på en stille vej uden den store trafik, så I kan nyde roen i den ugenerede have, hvor grønne rammer og mange soltimer trækker jer udenfor sommeren lang. Oprindeligt blev den gamle, opvoksede have etableret af en havearkitekt.

Huset fremstår som en tidslomme fra 1960’erne, som der er passet godt på. Eksempelvis har man i 2021 malet huset. Indenfor er kernen opholdsrummet, der forener køkkenet og stuen med udgang til en sydvendt terrasse. Med tre værelser kan I invitere venner og familie på besøg, og i huset er der også et badeværelse samt et disponibelt rum, der giver ekstra plads til en fryser eller hvad I end har planer om.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger