Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Rønnede Jyderupvej 35, 4683 Rønnede 1
  • Ejendomsmægler Rønnede Jyderupvej 35, 4683 Rønnede 2
  • Ejendomsmægler Rønnede Jyderupvej 35, 4683 Rønnede 3

Jyderupvej 35
4683 Rønnede

Kontantpris
2.850.000 kr.
Villa
196 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1856
Energimærke
C
Boligareal
196 m2
Værelser
7
Plan
2
Grundareal
2809 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)2.850.000 kr.
Udbetaling
145.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
10.871 / 9.365 kr.
Ejerudgift pr. md
2.074 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Nicholas Breum Andersen
Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Lækker, istandsat villa omringet af natur og marker

For enden af en privat markvej i Rønnede ligger denne totalistandsatte villa indrammet af marker som nærmeste naboer. Huset fremstår fuldstændig indflytningsklar og byder på et hjem, hvor der ikke er gået på kompromis med komfort og æstetik. Med fem værelser, to badeværelser og et stort, samlende opholdsmiljø er der virkelig plads til den store familie.

Huset fremstår charmerende med sine sprossede vinduer, hvide facade og mørke tag. Gennem de seneste år er huset istandsat, og det stod helt færdigt i 2020. I næsten hele stueplan er der lagt gulvvarme, og i bryggers, entré, badeværelse og køkken-alrum er der lagt marmorklinker, hvilket skaber en rød tråd gennem indretningen. Det samme gør de ens fronter, der er anvendt på badeværelse, bryggers og køkken med hvide, udskårne fronter, der giver et landromantisk udtryk, der passer til husets stil.

Køkken-alrummet er forenet med stuen, så familien kan være sammen, selvom nogen sørger for madlavningen og andre slapper af i de bløde sofaer. Dertil er stueplan indrettet med to værelser, mens førstesalen byder på yderligere tre værelser. Heroppe ligger hjemmets andet badeværelse også, som er etableret i 2019. Her er velværen i højsædet med et ovalt badekar placeret således, at man kan ligge og kigge ud på markerne og himlen gennem vinduespartierne på væggen malet med mikrocement. Her er endvidere loft til kip, der giver en helt utrolig rumfornemmelse.

Fra badeværelset er der udgang til tagterrassen, der også er etableret i 2019. Her kan I slænge jer i loungemøblerne med solen i ansigtet og udsigt til de langstrakte marker. Den store have har en solrig terrasse, æbletræer, blommetræer og et pæretræ samt gynger, der er hængt op i nogle af de krogede, gamle træer med udsigt til markerne.

Fra adressen er der kort afstand til daginstitutioner, indkøbsmuligheder og motorvejen, hvorfra der kun er 50 minutter i bil til København.

læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger