Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Rønnede Sneden 11, 4683 Rønnede 1
  • Ejendomsmægler Rønnede Sneden 11, 4683 Rønnede 2
  • Ejendomsmægler Rønnede Sneden 11, 4683 Rønnede 3

Sneden 11
4683 Rønnede

Kontantpris
1.895.000 kr.
Villa
240 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1932
Energimærke
D
Boligareal
240 m2
Værelser
6
Plan
2
Grundareal
2329 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)1.895.000 kr.
Udbetaling
95.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
8.987 / 7.245
Ejerudgift pr. md
2.147 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler CEO Christian Wounlund
Christian Wounlund
Telefon: 30502359
Book Fremvisning
Skriv til Christian

Landidyl, natur og byliv i herlig forening

Tag springet og flyt på landet, hvor denne nydelige villa venter jer. I får fornøjelsen af et rummeligt og velindrettet hus på 240 veldisponerede kvadratmeter, mens udelivet nydes i den store, frodige have. Omend omgivelserne emmer af landlig idyl og natur, er der ganske kort afstand til hverdagens fornødenheder i Rønnede.

Åbne vidder og skov karakteriserer nærmiljøet, og der er således en særlig stilhed her, der indbyder til fuldkommen afslapning. Ikke desto mindre er der blot omtrent én kilometer til alle byens tilbud i Rønnede, og børnene når derfor hurtigt Midtskolen Møllevang, ligesom de mindste kan få pasning nær hjemmet. Indkøbsmuligheder er der også nok af, og med bopæl lige uden for Rønnede får I såmænd også nemt til motorvejen og den populære Rønnede Golfklub.

På Sneden 11 finder I jeres nye hjem. Rødstensvillaen befinder sig bag det opvoksede planteliv, der afskærmer matriklen og lader jer færdes ugeneret. Grunden består af 2.329 kvadratmeter med en have, der kendetegnes af høje træer, vilde buske og alskens andet vildt planteliv. I får således glæde af jeres helt egen naturgrund, hvortil velanlagte terrassemiljøer ved huset lader jer nyde grillmiddage og afslapning i solen.

Inden døre åbenbares et klassisk interiør med en yderst behagelig atmosfære. Køkken-alrummet og stuen udgør boligens primære opholdsmiljøer, hvor I får rigelig plads til at samle familie og venner om stemningsfulde stunder. De store rum nyder godt af dejlige lysindfald. Stueetagen råder også over et badeværelse og et depotrum, mens førstesalen er allokeret til tre værelser og et toilet. Det ene værelse tilfalder med fordel forældrene, som får glæde af dobbelte glasdøre til altanen.

Ring til Christian på 30502359, hvis du gerne vil se ejendommen


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger