Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Rørvig Kærsangervej 9, 4581 Rørvig 1
  • Ejendomsmægler Rørvig Kærsangervej 9, 4581 Rørvig 2
  • Ejendomsmægler Rørvig Kærsangervej 9, 4581 Rørvig 3
Nyhed

Kærsangervej 9
4581 Rørvig

Kontantpris
2.995.000 kr.
Villa
197 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
2006
Energimærke
C
Boligareal
197 m2
Værelser
4
Plan
1
Grundareal
949 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)2.995.000 kr.
Udbetaling
150.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
11.366 / 9.784 kr.
Ejerudgift pr. md
2.508 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Martin Hjelm
Martin Hjelm
Telefon: 40911848
Book Fremvisning
Skriv til Martin

Arkitekttegnet perle med en vidunderlig have - mulighed for ekstra værelse

Find jer godt til rette i denne formfuldendte ejendom, hvor en pragtfuld beliggenhed i Rørvig følger med. I får fornøjelsen af et enestående, arkitekttegnet hus med et moderne interiør samt en herlig have. Dertil hører et stemningsfuldt nærmiljø med kort afstand til fjord, strand og havn.

Den velkomponerede etplansvilla er opført i 2006 og fremtræder med en træfacade i cedertræ, mens indgangsdørene består af mahogni. Øvrige vinduer og terrassedøre er af træ/alu. Ejendommen er hensigtsmæssigt udtænkt med fokus på handicapvenlige løsninger og er præget af høj håndværksmæssig kvalitet og solide materialer.

Beboelsen på 197 kvadratmeter centrerer sig omkring det centrale opholdsmiljø, hvor et fantastisk lysindfald fra rytterlyset i loftets kip beriger atmosfæren. Loftet er ligeledes beklædt med Troldtekt for optimal akustik.

Mahogni er gennemgående indvendigt og fremgår på samtlige lister, ligesom dørene består af den tropiske træsort - beriget med Arne Jacobsen-greb. HTH-køkkenet er også opgraderet med lister i mahogni og fremstår derudover pænt og funktionelt med et udtryk, der matcher de øvrige elementer i huset. Tilsvarende HTH-skabe ses også i bryggerset.

Endvidere byder boligen på to forskudte soveværelser, hvoraf ét udgør et ideelt forældresoveværelse med direkte adgang til eget badeværelse og et walk-in-closet. Yderligere et badeværelse er tilknyttet entréen. Endelig råder ejendommen over en integreret carport og et stort, disponibelt rum, hvor der nemt kan laves et ekstra værelse med adgang fra stuen (se alternativ plantegning)

Ude omkring huset er der anlagt en terrasse af Kolumba-tegl fra Petersen Tegl, der orienterer sig i vestlig retning. Haven er i øvrigt smukt indrettet med frodige blomsterbede.

I bosætter jer i et roligt kvarter nær den gamle bydel i Rørvig, hvor alle hverdagens fornødenheder samt fantastisk, kystnær natur er nærliggende. I kan således gå til indkøbsmuligheder såvel som byens hyggelige havnemiljø og spisesteder, ligesom fjorden breder sig få skridt fra matriklen. I befinder jer ligeledes tæt på pasningstilbud og Rørvig Friskole.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger