Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Roskilde Bausager 13, 4000 Roskilde 1
  • Ejendomsmægler Roskilde Bausager 13, 4000 Roskilde 2
  • Ejendomsmægler Roskilde Bausager 13, 4000 Roskilde 3
Ny Pris

Bausager 13
4000 Roskilde

Kontantpris
3.395.000 kr.
Villa
160 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1970
Energimærke
C
Boligareal
160 m2
Værelser
4
Plan
1
Garage
28 m2
Grundareal
794 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)3.395.000 kr.
Udbetaling
170.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
15.688 / 12.745
Ejerudgift pr. md
3.356 kr.
Prisudvikling
-2%

Del med dine venner

Mød din mægler

Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Familievenlig, velholdt villa i Gevninge

I et børnevenligt kvarter i Gevninge finder I denne indflytningsklare etplansvilla opført i mursten fra 1970, der byder på en god planløsning til børnefamilien. Huset ligger tæt på dagtilbud og indkøbsmuligheder, og I kan let komme til Roskilde og København i bil. Velkommen til Bausager 13.

Når I parkerer jeres bil i carporten, ankommer I til en ejendom på 160 kvadratmeter, som er delt op i en opholdsafdeling med et stort køkken-alrum og en værelsesafdeling. I 2021 blev der lagt gulv i entréen, mens der i 2022 er lavet badeværelse og bryggers, og huset har solfangere på taget, der leverer opvarmning af brugsvand.

I værelsesafdelingen er der tre gode, lyse værelser og i forældresoveværelset er der skønne, indbyggede skabe. Her er også to badeværelser, hvilket gør morgenrutinen for børnefamilien let som en leg, så alle når at komme til.

Familiens samlingssted er i opholdsmiljøet med køkken-alrum og stue, hvor køkkenet i træfarvede elementer er indrettet åbent med en flot kogeø. Mens de voksne laver mad, kan børnene lege i den store stue med sydvendte vinduespartier fra gulv til loft.

Fra opholdsmiljøet kan I træde ud på jeres overdækkede, sydvendte fliseterrasse, hvor I kan slappe af i jeres loungemøbler, mens grillen syder. Haven er rammet ind af hæk og hegn, og her er plads til børneleg med både rutchebane og gynge. I den anden ende af haven, er her også en træterrasse afskærmet med hegn, hvor I sidder i læ.

Gevninge er et hyggeligt bysamfund med børneinstitution, indkøb og cykelafstand til den nærmeste skole. Byen ligger praktisk for pendleren, da I kan køre til Roskilde på ti minutter og nå motorvejen på endnu kortere tid, mens I kan gå flotte ture ved Borrevejle Skov.

Bestil en fremvisning hos os i dag.

Skjul fuld tekst


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger