Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Sakskøbing Idalundvej 46, 4990 Sakskøbing 1
  • Ejendomsmægler Sakskøbing Idalundvej 46, 4990 Sakskøbing 2
  • Ejendomsmægler Sakskøbing Idalundvej 46, 4990 Sakskøbing 3

Idalundvej 46
4990 Sakskøbing

Kontantpris
1.895.000 kr.
Villa
208 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1938
Energimærke
F
Boligareal
208 m2
Værelser
5
Plan
2
Grundareal
16512 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)1.895.000 kr.
Udbetaling
95.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
7.253 / 6.237 kr.
Ejerudgift pr. md
1.787 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler CEO Christian Wounlund
Christian Wounlund
Telefon: 30502359
Book Fremvisning
Skriv til Christian

Flot landejendom med store udbygninger

Nogenlunde lige langt fra Sakskøbing og Nykøbing Falster ligger denne fine og velholdte lystejendom, der i kraft af den store grund og de fortrinlige udbygninger giver muligheder for alt fra erhverv til hestehold. Stuehuset er charmerende og velindrettet med lyse stuer og fire regulære værelser. Velkommen til.

Adressen hedder Idalundvej 46, og skønt I bosætter jer i landlige omgivelser, er I ikke langt fra hverdagens fornødenheder. Inden for en radius af ti kilometer finder I således skole (skolebus udenfor døren), pasningstilbud og indkøb (Guldborgsund centeret), ligesom I er tæt på kysten ved Guldborgsund og flotte skove. Motorvejen er desuden også let tilgængelig, så I kommer hurtigt og nemt rundt - også hvis I skal lidt længere.

Den tidligere landbrugsejendom er en symmetrisk, firlænget gård. Udbygningerne består af flere værkstedsafsnit i professionel kvalitet, opbevaringsmuligheder, en lade samt en hestestald med fem store støbte hestebokse med fronter i elmetræ. Hestefaciliteterne understøttes endvidere af foldarealer på samlet to tønder land. Der er også en garage.

Stuehus såvel som udbygningerne er meget velholdte, og som I træder ind i førstnævnte, ankommer I til en bolig på 208 veldisponerede kvadratmeter. Det hele indledes ved entréen, og herfra ledes I hurtigt videre til køkkenet, der er arrangeret i åben forbindelse med en spisestue. Selve køkkenet fremstår i et nydeligt design med hvide fronter og en mørk bordplade, mens brændeovnen også bidrager til den behagelige stemning. Derudover følger to stuer en suite, og fælles for alle tre er, at her opleves et dejligt lysindfald. Etagen afrundes af et praktisk bryggers, og på førstesalen finder I et badeværelse og fire værelser.

Udenfor råder I over samlet set 16.512 kvadratmeter, hvoraf en betragtelig del er tildelt til den fine have. På terrassen kan I nyde solen og fornøje jer med udsigten til den rige beplantning af gamle frugttræer, hængebirken og store, høje træer.

læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger