Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Sandved Diegårdsvej 2, 4262 Sandved 1
  • Ejendomsmægler Sandved Diegårdsvej 2, 4262 Sandved 2
  • Ejendomsmægler Sandved Diegårdsvej 2, 4262 Sandved 3
Fantastisk have :-)

Diegårdsvej 2
4262 Sandved

Kontantpris
1.645.000 kr.
Villa
201 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1889
Energimærke
E
Boligareal
201 m2
Værelser
5
Plan
2
Grundareal
4633 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)1.645.000 kr.
Udbetaling
85.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
6.249 / 5.429 kr.
Ejerudgift pr. md
1.697 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Nicholas Breum Andersen
Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Omgivet af marker, med den flotteste have

I Skafterup ligger en ejendom, der er lidt af et unikum, for her har man etableret en stor park, der tilbyder udendørsrammer, som absolut topper skalaen. Sjældne planter og træer – faktisk over 300 slags præger de fortryllende omgivelser, som med et fantastisk farvespil markerer årstidernes skiften. Boligen er fint indrettet og tilmed er her en laddebygning på 126m2 til en pladskrævende hobby, eksempelvis bilværksted og med loft til opbevaring, mens alle hverdagsbehov findes i en radius af få kilometer.

Den 4.633 kvadratmeter store grund indbyder til afslappende stunder på de tre terrasser, mens vandspejlene bidrager til den æstetiske oplevelse. Smagssansen kommer også i spil, når I går på rov mellem frugttræerne, der blandt andet omfatter kirsebær og figner, og et sjældent mandeltræ forkæler både smagsløg og øjnene, når det står i fuldt flor. I drivhuset med træbund kan I dyrke flere lækkerier til frokostbordet.

Se mere om huset og ikke mindst haven på sælgers egen hjemmeside,  f.eks. er der fotos fra de forskellige årstider og måneder i haven:

https://makeupartistens-have.com/maj-sa-overvaeldende-smuk/

Inden vil vi dog gerne fortælle lidt om boligen, der også byder på masser af højdepunkter. Huset blev i 2019 malet indendørs og udenfor, mens nogle vinduer fik nyt glas samme år. Tilbage i 2015 har man hulmursisoleret. Indretningen er en charmerende kombination af nostalgiske detaljer og farverige finesser fordelt over halvandet plan. I stueetagen har I et fint køkken-alrum og en tilstødende stue med brændeovn og en havedør, der åbner op til det grønne eventyr. Stueplanet har videre to værelser (det ene kan nemt opdeles i to værelser) og et badeværelse, og førstesalen imponerer med kipført loft og synlige bjælker. Heroppe er der en stue, som giver flere indretningsmuligheder og et uudnyttet loftrum.

I flytter til Skafterup i landlige omgivelser med indkøbsmuligheder, skole og pasningstilbud i køre- og cykelafstand samtidig bor I pendlervenligt i forhold til omkringliggende større byer. Der er god afstand til nærmeste nabo, men et skønt naboskab. Naturen præger jeres nærmiljø, som også byder på et rigt dyreliv i form af både rådyr, agerhøns, fasaner, hare og mange spændende fugle.

Ejendommen ligger kun 8 km fra skønne Karrebæksminde, så omgivelserne er helt i top.

Skynd dig at ringe for en fremvisning, eller book online på www.andersenbolig.dk

læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger