Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Skælskør Vedskøllevej 165, 4230 Skælskør 1
  • Ejendomsmægler Skælskør Vedskøllevej 165, 4230 Skælskør 2
  • Ejendomsmægler Skælskør Vedskøllevej 165, 4230 Skælskør 3

Vedskøllevej 165
4230 Skælskør

Kontantpris
845.000 kr.
Fritidsbolig
115 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1780
Energimærke
D
Boligareal
115 m2
Værelser
4
Plan
1
Grundareal
1365 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)845.000 kr.
Udbetaling
45.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
4.014 / 3.267
Ejerudgift pr. md
1.802 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Charmerende bindingsværkshus med mulighed for flexboligstatus

I den lille, idylliske landsby Vedskølle nær Bisserup Strand ligger dette yderst charmerende og stråtækte bindingsværkshus med mulighed for status som flexbolig, så det er oplagt at bruge som fritidshus. Huset byder på et væld af unikke og originale detaljer både ude og inde, og de 115 m2 fordeler sig over en stue, et køkken med spiseplads, to værelser og et badeværelse. Hertil hører en uudnyttet førstesal. Glæd jer også til den hyggelige have med dejlige terrasser.

Beliggenheden er ganske naturskøn, og I bliver omgivet af åbne marker og enge, som I kan nyde synet af fra haven. Derudover er I en kort biltur fra det stemningsfyldte sommerhusområde ved Bisserup Strand med gode badeforhold i landlige omgivelser ved havnen. Indkøbene klares i Skælskør cirka seks kilometer fra adressen, og endelig er det nævneværdigt, at turen bag rattet til og fra København kan tilbagelægges på lidt over en time.

Huset kan dateres helt tilbage til 1780 og toner frem med sort bindingsværk, hvide tavl, stråtag samt blåsprossede vinduer og døre. Bemærk også den originale træport, som er bevaret. I 2013 er der installeret en luft-til-vand-varmepumpe, og der er indlagt fibernet på adressen. Tidligere har der været brændeovn i stuen og der er fortsat plads at til sætte en op. 

Den charmerende stil fortsætter indendøre, hvor velbevarede detaljer som de gamle staldvinduer og fritlagte bjælker er med til at skabe den herlige atmosfære. I stuen kan I samles om afslappende stunder i det bløde møblement, mens det pæne køkken fra JKE Design rummer spisebordet og har udgang til terrassen. Dertil kommer to værelser, hvor der på det ene ses en væg med bindingsværk, og til slut får I et nydeligt badeværelse med brus.

Udenfor kan fritiden nydes i den pragtfulde have med høje træer, så I kan sidde ganske uforstyrret på en af terrasserne, hvoraf den af lærketræ er opført i 2016. Yderligere er der et par udhuse på grunden.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger