Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Skibby Hovedgaden 88, 4050 Skibby 1
  • Ejendomsmægler Skibby Hovedgaden 88, 4050 Skibby 2
  • Ejendomsmægler Skibby Hovedgaden 88, 4050 Skibby 3
NY PRIS!

Hovedgaden 88
4050 Skibby

Kontantpris
3.545.000 kr.
Villa
182 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1985
Boligareal
182 m2
Værelser
5
Plan
2
Grundareal
705 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)3.545.000 kr.
Udbetaling
180.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
16.764 / 13.622
Ejerudgift pr. md
3.237 kr.
Prisudvikling
-8%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler CEO Christian Wounlund
Christian Wounlund
Telefon: 30502359
Book Fremvisning
Skriv til Christian

Mulighedsrig ejendom i Skibby

Slip drømmene fri i denne store ejendom, der i dag har autoværksted i stueplan. Der er dog ingen restriktioner på erhvervsdelen, så I kan skabe lige det sted, I ønsker. Eksempelvis kan I inddrage det til beboelse og lave ét stort hus eller måske en lejlighed mere. Omvendt kan I selvfølgelig også fortsætte med et væld af erhvervstyper, hvis dét er drømmen.

Ejendommen er renoveret i 2021, hvor der blandt andet er istandsat et badeværelse, skiftet gulve i flere rum samt opsat væv og malet flere steder.

I skal starte med at se den nuværende beboelse, der byder på et skønt blikfang i stuen - nemlig det store vinduesparti. Her strækker ruderne sig højt og bredt, og med orientering mod vest kan I slutte dagene af med et fantastisk syn af solnedgangen. Rummet har en flot størrelse med mange indretningsløsninger, og en dobbeltdør skaber forbindelse til køkkenet. Sidstnævnte er ligeledes rummeligt, så I kan være flere om madlavningen. Ydermere vil I sætte pris på viktualierummet.

I kan se frem til hele fire værelser, og ét af disse har badeværelse en suite. Hertil kommer et badeværelse mere og et bryggers.

For nuværende er stueplanet indrettet med erhvervsdelen, der rummer et stort værksted, disponible rum, lager og kontor samt et køkken og et badeværelse. Kort sagt står mulighederne i kø.

I vil elske sommeren på terrassen, der gøres ekstra hyggelig af den lille havedam med vandløb. Det prægtige kirsebærtræ bibringer en helt særlig charme, når det blomstrer.

Glæd jer til at udforske nærmiljøet, der blandt andet byder på idrætspladsen i kort afstand fra hoveddøren. I kan naturligvis også forsøde fritiden med en tur i det fri, hvor Roskilde Fjord dukker op i cykelafstand. Endelig tilgodeses I i hverdagen med gåafstand til indkøb, dagtilbud og skole.

Ring til Christian på 30502359 og hør nærmere.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger