Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Skovlunde Øster Hanevad 12, 2740 Skovlunde 1
  • Ejendomsmægler Skovlunde Øster Hanevad 12, 2740 Skovlunde 2
  • Ejendomsmægler Skovlunde Øster Hanevad 12, 2740 Skovlunde 3

Øster Hanevad 12
2740 Skovlunde

Kontantpris
750.000 kr.
Fritidsbolig
28 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
2000
Boligareal
28 m2
Værelser
2
Grundareal
400 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)750.000 kr.
Udbetaling
40.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
3.566 / 2.899
Ejerudgift pr. md
985 kr.
Prisudvikling
-11%

Del med dine venner

Mød din mægler

Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Kolonihavehus i eftertragtet kolonihaveforening i Skovlunde

Drømmer I om at kreere en lille oase tæt på København, så har I nu muligheden for at blive en del af en veldrevet kolonihaveforening, hvor dette kolonihavehus er blevet tilgængeligt. Selve huset har brug for en kærlig hånd, men grunden giver jer mulighed for at skabe et fredeligt frirum i nærheden af byen.

Huset ligger i et skønt, grønt område i Skovlunde, hvor I af hyggelige stier kan gå ned til Harrestrup Å, der danner sceniske rammer om jeres gåture. Samtidig er I tæt på alt, I får brug for med overskuelig afstand til indkøb, byggemarked og offentlig transport, der bringer jer til Indre By på kort tid.

I kan se frem til god stemning og et fint naboskab som medlem af Andelshaveforeningen Hanevadsholm. I bliver en del af en aktiv haveforening, hvor der i de varme måneder er fester og arbejdsdage. Foreningen har desuden egen parkeringsplads.

Når I åbner havelågen ind til kolonihaven, sænkes jeres skuldre med det samme. Her hersker en dejlig ro på grunden på omkring 400 kvm, som I kan glæde jer til at træne jeres grønne fingre i i de varme måneder. I finder plads til at anlægge højbede, plante frugttræer og placere flotte buske. Endelig har I en overdækket terrasse, hvor I kan slappe af efter en dags havearbejde.

Træhuset kan med en renovering blive et hyggeligt afbræk fra dagligdagen, da huset er indrettet med et værelse og et fint køkken-alrum. Her er også en overdækket gennemgang til toilettet, som befinder sig i et tilstødende udhus. Der er desuden helårsvand samt kloakering på grunden, så uanset om I vælger at bygge et nyt kolonihavehus eller bygge videre på det eksisterende, kan I skabe et fantastisk fristed.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger