Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Slagelse Gasekærvej 6A, 4200 Slagelse 1
  • Ejendomsmægler Slagelse Gasekærvej 6A, 4200 Slagelse 2
  • Ejendomsmægler Slagelse Gasekærvej 6A, 4200 Slagelse 3

Gasekærvej 6A
4200 Slagelse

Kontantpris
2.098.000 kr.
Villa
366 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1856
Energimærke
F
Boligareal
366 m2
Værelser
11
Plan
2
Grundareal
3280 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)2.098.000 kr.
Udbetaling
105.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
8.024 / 6.956 kr.
Ejerudgift pr. md
2.771 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler CEO Christian Wounlund
Christian Wounlund
Telefon: 30502359
Book Fremvisning
Skriv til Christian

Beliggende i idylliske omgivelser i Kelstrup og omgivet af åbne marker finder I denne store ejendom fra 1856. Den har fungeret som byens skole og består i dag af to separate boliger på henholdsvis 169 m2 og 197 m2, hvilket gør den helt optimal, hvis I ønsker at bo to generationer eller vennepar sammen. I får således mange kvadratmeter til en fornuftig pris samt en hyggelig have, og som en ekstra bonus er der ikke langt til Stillinge Strand.

Ejendommen ligger i landsbyen Kelstrup. Fra adressen kan I cykle til Kirke Stillinge, hvor I finder daginstitution, Stillinge Skole og indkøb. Motorvejen kan I nå i bilen på under ti minutter, Slagelse ligger 20 minutter væk, og København kører I til på en times tid.

På den 3.280 kvadratmeter store grund får I en skøn have med masser af plads til legende børn på plænen, som er omkranset af træer og buske. Inde ved huset ligger der to sydvendte terrasser, hvor I virkelig kan nyde solen. Der er derudover store udhuse i god stand, hvor I får mange muligheder for pladskrævende hobbyprojekter, virksomhed eller andet.

I begge boligenheder venter dejlige rum. Den ene enhed består af tre stuer i åben forbindelse, et vinkelkøkken, et badeværelse samt to disponible rum, hvoraf det ene ligger ovenpå. I den anden får I en stue, et køkken, tre værelser, en herlig udestue og en førstesal med to værelser og to disponible rum. Læg særligt mærke til de fine køkkener, og at en stor del af loftrummene er ubenyttede, hvorfor I snildt vil kunne skabe de rum, I har brug for. Fra huset er der desuden en dejlig udsigt til markerne og haven, så her vil I virkelig komme helt ned i gear.

læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger