Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Slagelse Hellig Andersvej 14, 4200 Slagelse 1
  • Ejendomsmægler Slagelse Hellig Andersvej 14, 4200 Slagelse 2
  • Ejendomsmægler Slagelse Hellig Andersvej 14, 4200 Slagelse 3

Hellig Andersvej 14
4200 Slagelse

Kontantpris
3.250.000 kr.
Villa
230 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1900
Energimærke
D
Boligareal
230 m2
Værelser
7
Plan
3
Grundareal
1393 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)3.250.000 kr.
Udbetaling
165.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
12.391 / 10.743 kr.
Ejerudgift pr. md
3.313 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Nicholas Breum Andersen
Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Klassisk pragtvilla i Slagelse centrum

Supercentralt i Slagelse finder I dette pragteksemplar af en villa, som emmer af sjæl og charme med et fantastisk lysindfald, seks soveværelser og et lækkert køkken-alrum. Oprindeligt var ejendommen opført som et tofamilieshus, så der er altså rigelig plads til den store familie eller at skabe et flergenerationskollektiv. Haven sætter prikken over i’et i idyl med flere terrasser, højbede og frugttræer.

Allerede udefra imponerer ejendommen med sin veltrimmede forhave, sorte smedejernsport og dekorative facade. På den anden side udfolder sig en flot baghave, hvor især den overdækkede terrasse med åben pejs sætter stemningen an på lune sommeraftener. Rundt omkring er der flere solspots, og i 2020 blev der anlagt en ny aftenterrasse, hvor I kan nyde de sidste solstråler, når dagen går på hæld. Haven udgør et grønt paradis, og helt særligt er den smukke stjernehimmel på klare nætter.

Indenfor fortsætter charmen i de to smukke stuer en suite, hvor den bagerste fungerer som et alrum i åben forbindelse til køkkenet. Køkkenet fremtræder flot og velholdt med to ovne og køleskabe, loftspots og masser af bordplads, så I kan hjælpes ad med madlavningen. Stuerne adskilles af franske døre, og opholdsstuen munder ud i et helt fantastisk karnaplignende afsnit med glaspartier til alle sider og direkte udgang til haven. Lysindfaldet er et kapitel for sig og bør opleves.

I stueplan gemmer sig videre to værelser, kontor, hall samt badeværelse og bryggers, som begge fremstår pænt vedligeholdt. Ovenpå venter yderligere fire værelser og et badeværelse.

Overalt er den æstetiske charme intakt med blandt andet trægulve, en god loftshøjde og radiatorskjulere, og samtidig kan I se frem til ny varmtvandsbeholder, mens fjernvarmerør er udskiftet i 2020.

Beliggenheden fås næppe bedre med en såvel rolig som central placering. I får få minutter til fods til stationen samt byens butikker og caféer, mens bilturen til Købehavn kan klares på cirka en times tid.

læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger