Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Slagelse Musvitvej 7, 4200 Slagelse 1
  • Ejendomsmægler Slagelse Musvitvej 7, 4200 Slagelse 2
  • Ejendomsmægler Slagelse Musvitvej 7, 4200 Slagelse 3

Musvitvej 7
4200 Slagelse

Kontantpris
695.000 kr.
Fritidsbolig
38 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1940
Boligareal
38 m2
Værelser
3
Plan
1
Grundareal
290 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)695.000 kr.
Udbetaling
35.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
2.748 / 2.364
Ejerudgift pr. md
944 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Hold da helt ferie i Stillinge Strand

Hør havets brusende bølger fra jeres sommerhus i Stillinge Strand. Selvom adressen kunne antyde det, er det ikke kun musvitter, der slår sig ned her, og derfor kan I nyde forskellige sangfugles toner eller synet af fasaner og rådyr, der vandrer forbi i haven. Tag også familien med og glæd børnene med en dukkert ved den meget børnevenlige badestrand.

Turen fra København tilbagelægger I på kun en time og ti minutter, hvorefter gps’en annoncerer, at I nu har nået jeres feriedestination midt i de dejligste omgivelser. I kan selvfølgelig også ankomme med offentlige transport, hvor busstoppestedet befinder sig knap halvanden kilometer fra matriklen.

Om kufferterne skal pakkes ud først, eller om I styrer direkte til stranden, er op til jer. Vælger I sidstnævnte bliver det rart at have strandtingene med sig, for I kommer utvivlsomt til at tilbringe det meste af dagen med windsurfing, paddling, kajak eller helt traditionelle aktiviteter såsom dukkerter, solbadning og opbygning af sandslotte. Bliver I sultne, huser nærmiljøet også flere restauranter, caféer, købmand og iskiosk.

Der er fibernet på vej i området, så hvis hele familien skal være på nettet en regnsvejrsdag, eller du skal arbejde lidt fra hængekøjen mellem badeturene, kan der sikres hurtigt og stabilt internet.

Efter de behagelige timer ved vandkanten kan I begive jer tilbage til huset, som modtager jer med sin lyse, gråblå træfacade. Denne vidner tydeligt om, at være blevet malet i løbet af både 2020 og 2021. Haven er dejligt overskuelig, så I slipper for at bruge tiden på at passe den. Haven rummer græsplæne, frugttræer og bærbuske og jorden er særdeles velegnet til kartofler. Når græsset er slået og forboldkampen er afsluttet, kan I spejde mod vandet, slå telt op til overnattende gæster, indtage den afskærmede terrasse og starte grillen op.

Inden døre fordeler fritidshuset sig i et køkken, en stue, et badeværelse og et værelse. Der medfølger også en udestue, men det er ikke for meget at sige, at den trænger til en kærlig hånd. Yderligere er der et redskabsrum med plads til grillen og plæneklipperen.

læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger