Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Slagelse Sørby Parkvej 71, 4200 Slagelse 1
  • Ejendomsmægler Slagelse Sørby Parkvej 71, 4200 Slagelse 2
  • Ejendomsmægler Slagelse Sørby Parkvej 71, 4200 Slagelse 3

Sørby Parkvej 71
4200 Slagelse

Kontantpris
1.795.000 kr.
Villa
166 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1973
Energimærke
D
Boligareal
166 m2
Værelser
5
Plan
1
Grundareal
885 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)1.795.000 kr.
Udbetaling
90.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
6.873 / 5.957 kr.
Ejerudgift pr. md
2.598 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Nicholas Breum Andersen
Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Stor villa med sydvendt have i Sørbymagle

Søger I en indflytningsklar bolig med plads til hele familien? Så skal I vende blikket mod denne rummelige villa i et roligt kvarter i Sørbymagle. Her får I et stort opholdsmiljø og mulighed for hele fire værelser, der sikrer jer såvel privatliv som socialt samvær med familien. Velkommen til Sørby Parkvej 71 - et perfekt begynderhus.

For enden af en lukket vej ligger ejendommen fra 1973, der præsenterer sig flot med en gul murstensfacade og et sort tag. Hertil hører også en carport. Indenfor er trumfkortet den delvist åbne forbindelse mellem stuen og køkken-alrummet, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af de velplacerede vinduer, der sikrer et pænt lysindfald, mens brændeovnen bliver et naturligt omdrejningspunkt på kølige dage.

HTH-køkkenet fremtræder tidløst med hvide elementer og grånistrede bordplader. Det er udstyret med rigelig opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Tilmed får I en ekstra stue med flere anvendelsesmuligheder - hvad end I ønsker et ekstra soveværelse, gæsteværelse eller kontor. Videre er der tre værelser, et gæstetoilet og et badeværelse, som er særligt praktisk med både en bruseniche og et badekar. Som prikken over i’et er der et bryggers og et stort værksted til glæde for den handy type.

Udenfor kan I se frem til en sydvendt have med en dejlig terrasse, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at indtage frokosten under åben himmel, mens den overdækkede del af terrassen gør det muligt at nyde udendørslivet, selv efter duggen er faldet.

I hverdagen finder I indkøb, skole, daginstitution og idrætsfaciliteter indenfor en radius af omtrent én kilometer. Tilmed kan I glæde jer over nærområdets mange fritidsaktiviteter og stisystemer, der fører børnene trygt til skole. Afslutningsvis får I hurtig adgang til bus og motorvej, mens køreturen til Slagelse kan klares på blot ti minutter.

Kom og oplev boligen!

Skjul fuld tekst


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger