Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Slangerup Kvinderupvej 12A, 3550 Slangerup 1
  • Ejendomsmægler Slangerup Kvinderupvej 12A, 3550 Slangerup 2
  • Ejendomsmægler Slangerup Kvinderupvej 12A, 3550 Slangerup 3
Købsaftale underskrevet

Kvinderupvej 12A
3550 Slangerup

Kontantpris
745.000 kr.
Helårsgrund
770 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
kort
Se på kort
Fuldskærm

Del med dine venner

Fakta om boligen

Grundareal
770 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)745.000 kr.
Udbetaling
35.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
3.566 / 2.895 kr.
Ejerudgift pr. md
903 kr.
Prisudvikling
0%

Mød din mægler

Ejendomsmægler Martin Hjelm
Martin Hjelm
Telefon: 40911848
Book Fremvisning
Skriv til Martin

Byggegrund i hyggelige Kvinderup - skab jeres drømmehus

Kunne I tænke jer chancen for at skabe drømmehuset – og ønsker I at bo et sted, som på bedste vis forener fortidens autentisk charme og sjæl med nutidens moderne bekvemmeligheder? Så skal I vende blikket mod denne byggegrund, der kan forvandle sig til dejlige rammer om jeres nye tilværelse.

Grunden ligger i et naturskønt område i den lille, hyggelige landsby, Kvinderup, hvor I kan mærke historiens vingesus med områdets karakteristiske og kulturhistoriske træk i form af bebyggelsesstrukturen samt bevaringsværdige bygninger og træer. Derfor er Kvinderup udpeget som en særlig landsby i kommuneplanen 2017-2019, som skal sikre, at området udvikles med bevarelse og respekt for dets unikke kulturarv.

Jeres nye hjem bliver på Kvinderupvej, hvor netop vejforløbet her giver landsbyen en særlig karakter, så ved nybyggeri skal lokalplanens bestemmelser overholdes. En god hovedregel er at tage udgangspunkt i den udformning og materialevalg, der svarer til det, som var typisk for opførelsestidspunktet, således at landsbypræget bliver understreget.

Den overskuelige grund byder på 770 kvadratmeter og har en bebyggelsesprocent på maksimalt 30 %. På nuværende tidspunkt præsenterer grunden sig med få træer og en plan græsplæne, som er et perfekt udgangspunkt til den kommende bebyggelse.

Udenfor kan I skabe jeres egen grønne oase – hvad end I drømmer om en lækker urtehave, små hyggekroge med blomsterkrukker eller en skøn terrasse, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at nyde frokosten under åben himmel.

I hverdagen tager det blot fem minutter at køre til Slangerup og Gørløse, der tilsammen byder på skole, daginstitution, indkøb, sportsfaciliteter og togstation. Tilmed kan køreturen til Hillerød og Frederikssund klares på et kvarter.

Er I nysgerrige på, om dette skal være adressen for jeres nye byggeprojekt? Så ring for at høre nærmere.

læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger