Åbent husÅbent hus: Søndag 23/2 16:00-16:20
Påmindelse på SMS

Forsvarsvej 20
2860 Søborg

Kontantpris
3.995.000 kr.
Villa
91 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri Galleri
plantegning Plantegning
kort Se på kort

Fakta om boligen

Byggeår
1955
Energimærke
C
Boligareal
91 m2
Værelser
4
Plan
2
Grundareal
686 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)3.995.000 kr.
Udbetaling
200.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
15.178 / 13.280 kr.
Ejerudgift pr. md
3.339 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Martin Hjelm
Martin Hjelm
Telefon: 40911848
Book Fremvisning
Skriv til Martin

Murermestervilla med anvendelig kælder i Søborg

Det er i et roligt kvarter uden gennemgående trafik, at I møder denne murermestervilla. Boligen danner de bedste rammer om familielivet med tre værelser, et indbydende opholdsmiljø og en anvendelig kælder med masser af potentiale.

Den hvide villa fra 1955 er flot isoleret, og inden døre fordeler de 182 etagemeter sig på stueplan og kælder. Stueplanet folder sig ud med et kipført loft, som bidrager til en lys og indbydende atmosfære. Hjerterummet bliver uden tvivl køkken og stue, som er i åben forbindelse. Køkkenet er hensigtsmæssigt arrangeret i en hesteskoform, og det har et stilrent udtryk med naturfarvede fronter toppet af en matchende bordplade. Her er alt i hårde hvidevarer, heriblandt ovn i ergonomisk højde. Grundet stuens størrelse får I let indrettet jer med et spisebord i den ene ende og en hyggelig sofagruppe i den modsatte, og herfra kan den overdækkede terrasse tilgås. De resterende kvadratmeter er dedikeret til et pænt flisebadeværelse med glasafskærmet bruseniche og tre fine værelser, der foruden et soveværelse kan benyttes som børneværelser, kontor eller hobbyrum.

Kælderen har egen indgang og byder på et væld af anvendelsesmuligheder med to store disponible rum med gulvvarme, et køkken, et brusebadeværelse og et bryggers moderniseret i 2016.

Ude får I fornøjelsen af en hækomkranset have med en hævet, overdækket terrasse og en fliseterrasse, som bliver det naturlige omdrejningspunkt i de lune sommermåneder.

Med denne adresse er der få hundrede meter til pasningstilbud og indkøb, mens børnene kan cykle til skole på omtrent ti minutter. Endelig er I tæt på Herlev Bymidte og det gode handelsstrøg, mens pendleren kan glæde sig over den nemme adgang til motorvejsnettet.

Kan I se jer selv bo her? Så kontakt os for at høre nærmere og få en fremvisning!

læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger