Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Søborg Maj Alle 75, 2860 Søborg 1
  • Ejendomsmægler Søborg Maj Alle 75, 2860 Søborg 2
  • Ejendomsmægler Søborg Maj Alle 75, 2860 Søborg 3

Maj Alle 75
2860 Søborg

Kontantpris
3.750.000 kr.
Rækkehus
94 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1950
Energimærke
C
Boligareal
94 m2
Værelser
4
Plan
3
Grundareal
211 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)3.750.000 kr.
Udbetaling
190.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
14.207 / 12.450 kr.
Ejerudgift pr. md
3.015 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Martin Hjelm
Martin Hjelm
Telefon: 40911848
Book Fremvisning
Skriv til Martin

Indflytningsklart rækkehus med 3 soveværelser + en super anvendelig kælder

I et roligt og børnevenligt område i Mørkhøj udbydes nu dette fine rækkehus med en god og central placering nær alle hverdagens gøremål. Her kan I se frem til at få nem adgang til det pulserende byliv i København, ligesom I får kort afstand til grønne områder, legepladsen og Bystævneparken. Selve boligen rummer 94 kvadratmeter fordelt på halvandet plan med blandt andet et lyst opholdsmiljø og et soveafsnit. Hertil får I også en god og anvendelig kælder.

Udefra præsenterer boligen sig pænt med en gul facade af mursten toppet med et rødt tegltag, mens en flot, blomstrende forhave leder jer mod husets hoveddør.

Indenfor tager hjemmet sit udgangspunkt i en stor stue i tæt forbindelse til køkkenet. Her får I et dejligt rum med glaspartier mod syd, ligesom der er en udgang til en hævet terrasse. Glæd jer til at slå dørene op hertil på de varme dage og nemt servere dagens måltider i den friske luft. Køkkenet fremtræder ligeledes flot og tidløst med lyse farver på fronter og gulv. I får desuden et charmerende, rødt gaskomfur med i købet.

På første sal finder I et skønt soveafsnit med tre værelser, der alle har en god størrelse. Reposen leder endvidere mod husets brusebadeværelse.

Boligen har været igennem en større istandsættelse tilbage i 2007, og I får derfor et hjem, der er pænt vedligeholdt og nymalet i år. I forbindelse med renoveringen blev kælderen også forbedret med tekøkken og badeværelse, og der er granitfliser i alle rum.

Udenfor råder I over en lukket og ugeneret have, der foruden den overdækkede terrasse ved stuen også har en fliseterrasse bagerst i haven.

I bosætter jer i et spændende nærmiljø tæt på både indkøb, pasningstilbud og Mørkhøj Skole, hvor bussen standser lige rundt om hjørnet og hurtigt fragter jer til København H.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger