Åbent husÅbent hus: Søndag 26/1 12:30-12:50
Påmindelse på SMS

Mørkhøj Parkalle 6H
2860 Søborg

Kontantpris
4.595.000 kr.
Rækkehus
153 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri Galleri
plantegning Plantegning
kort Se på kort

Fakta om boligen

Byggeår
2006
Energimærke
A2010
Boligareal
153 m2
Værelser
5
Plan
3
Grundareal
166 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)4.595.000 kr.
Udbetaling
230.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
17.451 / 15.269 kr.
Ejerudgift pr. md
3.191 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Mathias Degn
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Mathias

Enderækkehus i attraktiv bebyggelse

Nu er der mulighed for at flytte ind i dette energirigtige og moderne enderækkehus. Det ligger i det populære rækkehusbyggeri fra 2006 på Mørkhøj Parkalle og er indrettet med alle moderne fornødenheder. Huset er bygget i fulde mursten med rødt tag. Det er stadig så nyt at man ikke skal tænke på vedligehold i de næste mange år.

Der er kort afstand til offentlig transport og indkøb. Desuden er der meget kort vej til den populære Enghavegård skole. København by ligger kun en kort cykeltur fra ejendommen. 

I stueplan er der en god entre med plads til overtøj og sko til hele familien. Der er toilet, stor stue med direkte udgang til den solbeskinnede, vestvendte terrasse og køkken i direkte forbindelse med stuen. Faktisk har huset som det eneste både sol om morgenen og om eftermiddagen, da der ikke ligger andre huse og skygger for terrassen foran. Der er gulvvarme i hele stueetagen. Huset ligger for enden af husrækken, og det gør selvfølgelig at der er mere luft og plads til privatliv. Det ligger forskudt i forhold til de andre huse, så man har frit udsyn langs de grønne arealer. Her er der desuden for nylig lavet en flot legeplads til børnene på foreningens fællesareal ved vendepladsen.

Første sal er indrettet helt klassisk med tre værelser og et stort badeværelse med gulvvarme. Værelserne er rummelige og her er god mulighed for at indrette sig som man lyster. Da huset ligger forskudt, har man masser af sol og privatliv i værelserne.

I husets tagetage finder man det store ekstraværelse eller stue. Her er 30 kvm. hvor man frit kan indrette hjemmebiograf, børnenes legerum eller hvad fantasien og kreativiteten ellers rækker til til.

Med andre ord, velkommen til hvad vi synes er den bedste beliggenhed på Mørkhøj Parkalle.

læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger