Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Solrød Strand Maglekæret 8D, 1., 2680 Solrød Strand 1
  • Ejendomsmægler Solrød Strand Maglekæret 8D, 1., 2680 Solrød Strand 2
  • Ejendomsmægler Solrød Strand Maglekæret 8D, 1., 2680 Solrød Strand 3
Ny pris!

Maglekæret 8D, 1.
2680 Solrød Strand

Kontantpris
2.345.000 kr.
Ejerlejlighed
79 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1986
Energimærke
C
Boligareal
79 m2
Værelser
3

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)2.345.000 kr.
Udbetaling
120.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
10.837 / 8.867
Ejerudgift pr. md
3.296 kr.
Prisudvikling
-11%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler CEO Christian Wounlund
Christian Wounlund
Telefon: 30502359
Book Fremvisning
Skriv til Christian

Nyistandsat lejlighed med altan og svalegang

Drømmen om en nyistandsat lejlighed går i opfyldelse på Maglekæret 8D i Solrød Strand, hvor du har adskillige højdepunkter i vente. På toppen af listen finder du eksempelvis dejlige udearealer via altanen og den østvendte svalegang, du har helt for dig selv. Men derudover imponerer boligens indre, for det er svært at stå for den gennemførte stil, der vidner om moderniseringer anno 2021.

Din kommende adresse er rigtigt placeret, og derfor ligger alt fra dagtilbud og skole til busforbindelse, indkøb og Jersie Station alt sammen inden for gåafstand. Men derudover skal nærheden til kysten fremhæves, for det kræver ikke mere end fem minutters cykeltur før, at der er vand, så langt øjet rækker, og omgivelserne til fulde lever op til bynavnet.

Tilbage på matriklen har du fornøjelsen af at sætte nøglen i døren til lejligheden for enden af blokken. Selve ejendommen præsenterer sig med en gul murstensfacade og grønt træværk på gavl såvel som vinduesrammer og gelænder.

Indenfor hersker der ingen tvivl om, at hjemmet er flot opdateret efter tidens tendenser. Store, lyse klinker præger entréen og fortsætter på badeværelset ved siden af. Netop baderummet har gennemgået den helt store transformation i 2021 og tager sig da også indbydende ud med hvidt møblement og de velvalgte klinker med gulvvarme under. Bemærk den nye vaskemaskine.

Går du videre, ankommer du til hjerterummet, der udgøres af køkkenet og stuen. Herinde er der lagt nye gulve, væggene er malet, og lyset strømmer ind fra altandøren som et smukt supplement til det elegante hvide køkken, som også er helt nyt. Med andre ord er rammerne sat til samvær, og du kan roligt invitere madklubben indenfor til en kulinarisk oplevelse. Sidst, men ikke mindst, står to værelser klar på anden sal, når gæsterne er taget hjem, og trætheden tager over.

læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger