Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Solrød Strand Maglekæret 9D, 2680 Solrød Strand 1
  • Ejendomsmægler Solrød Strand Maglekæret 9D, 2680 Solrød Strand 2
  • Ejendomsmægler Solrød Strand Maglekæret 9D, 2680 Solrød Strand 3

Maglekæret 9D
2680 Solrød Strand

Kontantpris
3.195.000 kr.
Ejerlejlighed
109 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1986
Energimærke
C
Boligareal
109 m2
Værelser
4

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)3.195.000 kr.
Udbetaling
160.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
12.122 / 10.562 kr.
Ejerudgift pr. md
3.558 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler CEO Christian Wounlund
Christian Wounlund
Telefon: 30502359
Book Fremvisning
Skriv til Christian

Stor lejlighed kort fra Jersie Station

STOR 4V. Toilet på begge etager, den hyggelige altan til at afslutte dagen med rosé under åben himmel og en attraktiv placering i et børnevenligt kvarter nær vandet er bare nogle af de herlighedsværdier, der venter jer på Maglekæret. Tilmed bliver I en del af en eftertragtet ejerforening, og så kommer I til at bo omtrent en halv times kørsel fra København i et skønt lokalsamfund, hvor I er nær S-togsstationen og gode indkøbsmuligheder.

På samme vis bor I kort fra både skole og pasningstilbud i et dejligt område med legeplads og grønne arealer, hvor der blandt andet er kælkebakke. I er heller ikke langt fra Solrød Golfklub og sportsaktiviteter, så der er rig mulighed for at være aktiv i fritiden, når I ikke bruger sommerdagene ved stranden.

I slutningen af 2020 har man fuldspartlet hele lejligheden, dog undtagen entréen. Herude er der lagt mikrocement med gulvvarme. Boligen er dejlig lys og indbydende, og den fordelagtige grundplan giver jer et lækkert opholdsrum, der forener stue og køkken, så I kan være sammen på tværs af aktiviteter. Det nydelige køkken med klassiske udskæringer og vitrinelåger på overskabene er toppet af en træbordplade og opstillet med en halvø ud mod opholdsafdelingen, der leder jer videre ud på altanen. Bryggerset er også placeret i forlængelse af køkkenet, hvilket giver et herligt flow i hjemmet. Etagen fuldendes af et badeværelse med gulvvarme og brus. På første sal fordeles tre værelser, og også heroppe finder I et fint brusebadeværelse.

Vi glæder os til at vise jer boligen, som har masser at byde på og ligger virkelig dejligt. Er det jeres drømmehjem - så tag første skridt og book en fremvisning.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger