Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Solrød Strand Solrød Byvej 40C, 2680 Solrød Strand 1
  • Ejendomsmægler Solrød Strand Solrød Byvej 40C, 2680 Solrød Strand 2
  • Ejendomsmægler Solrød Strand Solrød Byvej 40C, 2680 Solrød Strand 3

Solrød Byvej 40C
2680 Solrød Strand

Kontantpris
4.999.000 kr.
Ejerlejlighed
203 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1887
Energimærke
C
Boligareal
203 m2
Værelser
5
Plan
5

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)4.999.000 kr.
Udbetaling
250.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
19.055 / 16.580 kr.
Ejerudgift pr. md
7.159 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Nicholas Breum Andersen
Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Totalistandsat mølle med 360 graders udsigt

Denne unikke villalejlighed ligger i én af Danmarks bedst bevarede møller, og flere oprindelige karakteristika er forenet med en moderne indretning. Planløsningen strækker sig over fem etager og beriges af en ekstraordinær udsigt til tindrende marker og majestætiske trækroner i Solrød Landsby.

Den gamle mølle er ombygget til fem lejligheder, og den mest særegne, nemlig den i selve møllen, kan nu blive jeres. I bliver en del af en velfungerende ejerforening med sund økonomi og øje for løbende vedligehold af den historiske bygning. I får eget depotrum samt to parkeringspladser.

Det er tydeligt, at fokus har været at inddrage det pragtfulde vue, og med vinduer hele vejen rundt er der altid kig til de naturskønne omgivelser. Flere steder afsløres møllens oprindelige konstruktion, og med beboelse på flere plan er der rum for kreativ indretning. Velholdt er det også, mens komforten tilgodeses med gulvvarme på gæstetoilet og badeværelse.

Planløsningen har samværet i fokus, og det åbne køkken-alrum er udført med HTH-elementer. Kogeøen toppes af en tyk træbordplade, mens alle hvidevarer, med undtagelse af vinkøleskabet, er udskiftet i perioden 2018-2020. Etagen afrundes af et bryggers, og på første sal giver det møblérbare repos adgang til et værelse, et brusebadeværelse og et walk-in-closet. De resterende af de i alt 203 kvadratmeter udgøres af yderligere tre etager, der kan omdannes til et uovertruffent hjemmekontor, en skøn stue eller noget helt tredje.

Træterrassen er sydvendt og giver dermed en solrig oase, og der er udgang til grønne fællesarealer. Det skal endda bemærkes, at både hæk og græs holdes af en gartner.

Sidst, men ikke mindst, bosætter I jer rolige omgivelser i et fredeligt landsbymiljø. I Solrød Center er der alsidige indkøbsmuligheder, og med S-toget fra Solrød Strand Station er der omtrent en halv time til København.

Book en fremvisning.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger