Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Tappernøje Hovedvejen 57, 4733 Tappernøje 1
  • Ejendomsmægler Tappernøje Hovedvejen 57, 4733 Tappernøje 2
  • Ejendomsmægler Tappernøje Hovedvejen 57, 4733 Tappernøje 3
Ny pris!

Hovedvejen 57
4733 Tappernøje

Kontantpris
2.295.000 kr.
Villa
292 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1962
Energimærke
E
Boligareal
292 m2
Værelser
9
Plan
2
Grundareal
2705 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)2.295.000 kr.
Udbetaling
115.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
8.721 / 7.574 kr.
Ejerudgift pr. md
2.923 kr.
Prisudvikling
-8%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler CEO Christian Wounlund
Christian Wounlund
Telefon: 30502359
Book Fremvisning
Skriv til Christian

Ejendommen er forhåndsgodkendt til ekstra 98 m2 beboelse i sidelænge. Således er der beboelse på 194m2 i hovedhuset og 98m2 i sidelængen samt stort disponibelt rum på 1 sal, der ikke er beboelse.

NY PRIS! Skøn ejendom, der er opført i 4 længer omkring en hyggelig gårdsplads. Bygningerne indeholder stor charmerende beboelse på 194 m2. Rigtig fine arealer med garage, lager, værksted, fyrrum. Sidste længe, fremstår i samme stand som hovedhuset indvendigt og er p.t. registreret som erhverv, men som anført ovenfor forhåndsgodkendt kan bruges til en dejlig bolig, hvis man vil bo to generationer sammen eller have en teenage-afdeling.

Det er således en ejendom, hvor hele familien kan udfolde sig med både arbejdsplads hjemme og diverse hobbys.

Beliggenheden er også i top for den aktive familie, da der er børnehaver, skole, indkøb i området og samtidig er der få min til både skov og vandet. Motorvejstilkørslen ligger kun få min fra byen, hvilket er en fordel både for pendler-familien, men også i forhold til evt. erhverv, hvor kunder og varelevering har gode adgangsforhold.

Beboelsen ligger med hyggelig forhave mod vejen og rigtig dejlig aflukket og ugeneret terrasseområde. Fra god stor indkørsel med P-forhold er der adgang til hovedhusets entre med skabsvæg og kig til køkkenet, herfra er der adgang till dejlig lys stue med åben forbindelse til køkkenet. Køkkenet kan betegnes som et moderne landkøkken med god spiseplads til hele familien og charmerende detalje, hvor køkkenet er udnyttet med bænkpladser ved vinduet. Fra køkkenet er der udgang til terrassen med halvtag og haven. I stueplan også stort lækker bryggers med adgang fra køkken og fra gårdspladsen. Meget stort badeværelse med badekar på fødder, bruseniche, separat toilet og egen garderobeafdeling (kunne det måske blive en sauna med tiden..). En helt lille spa afdeling.

1. salen har adgang via stuen og indeholder husets værelser og endnu et toilet. Nuværende ejer har valgt at have to værelser på 1. salen, hvor det ene rum er meget stort, men det kan indrettes anderledes.

Fra indkørslen er der ligeledes adgang til erhvervsdelen/bolig, der indeholder entre med garderobe videre adgang til stort rum med flot buede vinduespartier ud mod p-pladsen, herfra udgang til gårdspladsen. Mindre værelse. Stort spisekøkken/personalekøkken. Stort lyst badeværelse. 1. sal med stort disponibelt rum (ikke beboelse). Her vælger du selv, hvad udnyttelsen skal være, det vil afhænge af køber.

Den sidste længe, der omkranser gårdspladsen indeholder stort værksted/lade, hvor der er udnyttet med loft til opbevaring. Port med indkørsel bag ved ejendommen. Fyrrum, hvor der er pillefyr, lille integreret udhus og stort disponibelt rum, til opbevaring, lager eller lignende.

Opvarmningen sker med pillefyr suppleret m. solvarmeanlæg 5m2 solfanger.

Rigtig hyggelig gårdsplads belagt med holmegårdsten og indrettet med flere hyggeområder.Bag ejendommen ved værkstedet og erhvervsdelen, er der have, der hovedsageligt består af græsplæner. Så der er god plads på både grund og bygninger at boltre sig på, ejendommen har blot brug for en ny familie, der kan bruge den i mange år, og få glæde af den lige som sælgerne har haft.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger