Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Tappernøje Rypevænget 1, 4733 Tappernøje 1
  • Ejendomsmægler Tappernøje Rypevænget 1, 4733 Tappernøje 2
  • Ejendomsmægler Tappernøje Rypevænget 1, 4733 Tappernøje 3
Nyhed

Rypevænget 1
4733 Tappernøje

Kontantpris
0 kr.
Villa
133 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1988
Energimærke
D
Boligareal
133 m2
Værelser
4
Plan
1
Grundareal
869 m2

Boligens økonomi

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler CEO Christian Wounlund
Christian Wounlund
Telefon: 30502359
Book Fremvisning
Skriv til Christian

Velholdt familievilla i Tappernøje

Hvis I drømmer om et hjem, hvor I trygt kan sende børnene ud for at stå på rulleskøjter på vejen, så er rødstensvillaen på Rypevænget 1 i Tappernøje perfekt til jer. Huset tilbyder ét plan med en åben planløsning, der fordeler boligens 133 kvadratmeter på tre gode værelser, et opholdsmiljø tæt på vinkelkøkkenet udover et badeværelse med muret bruseniche og et bryggers.

Kvalitet og gode løsninger har været i højsædet, da huset blev bygget i 1988. Eksempelvis er den dobbelte carport med tilhørende redskabsskur gemt bag huset for enden af indkørslen, så villaen præsenterer sig pænt fra vejen. Boligen er i 2020 blevet opdateret med et nyt fyr, ligesom der også blev igangsat en gennemgående udskiftning af dørene indenfor.

Hverdagens omdrejningspunkt findes i køkkenet, hvorfra I har nem adgang til opholdsarealet i stuen. Vinkelkøkkenet omfavner en rund kogeø, der giver dagens kok mulighed for at deltage i samtalerne ved den lille spiseplads. Aftensmåltidet kan I servere i stuens spisesektion, der bliver varmet af en stemningsskabende brændeovn. En fritlagt loftsbjælke skaber en opdeling af opholdsmiljøet og leder jer over i hyggekrogen med udgang til terrassen.

Fra stuen tilgår I et af de tre værelser, mens de to andre ligger sammen i husets anden ende, hvilket skaber en oplagt både børne- og forældreafdeling.

Sæt jer ud på den rundede, sydvestvendte fliseterrasse og nyd solens stråler, mens I kan kigge ud i den dejlige og overskuelige have med to drivhuse og en køkkenhave.

I bliver en del af et godt og trygt nabolag med masser af sammenhold helt tæt på både skole, daginstitutioner og nærmeste dagligvareforretning. Trænger I til en frisk gåtur, kan I tage til Folkeskoven knap 500 meter væk, der byder på både legeplads, bålsted og hundeskov. I har desuden også nærmeste motorvejstilkørsel inden for rækkevidde.

læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger