Hansavej 10
4873 Væggerløse

Kontantpris
1.095.000 kr.
Fritidsbolig
88 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri Galleri
plantegning Plantegning
kort Se på kort

Fakta om boligen

Byggeår
2008
Boligareal
88 m2
Værelser
3
Plan
1
Grundareal
1266 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)1.095.000 kr.
Udbetaling
55.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
4.323 / 3.679 kr.
Ejerudgift pr. md
1.575 kr.
Prisudvikling
-7%

Del med dine venner

Mød din mægler

Camilla Petersen
Telefon: 49402608
Book Fremvisning
Skriv til Camilla

Søger du et sommerhus med plads til hele familien, i gåafstand til både strand og by, så har du her muligheden for at flytte lige ind.

Nyere og velbygget sommerhus med plads til hele familien; indrettet med 3 soveværelser, hvoraf 2 af dem er med en dobbeltseng, mens det sidste er med 2 enkeltsenge. Store og moderne badeværelse med både sauna og spa. Stort åben køkken med trælåger og god bordplads. Stor og lys stue med loft til kip og store vinduespartier ud mod den overdækkede terrasse. I stuen er der plads til både spise/sofaafdeling, her er desuden brændeovn til de kolde aftener. Huset er isoleret så det kan anvendes i vinterhalvåret også.

Stor og åben grund kun omkranset af randbeplantning, hvilket giver en god og solrig have samt sol på terrassen det meste af dagen. Her er desuden god carport samt skur til opbevaring af diverse.

Ønsker du at holde udgiften til din sommerbolig nede, eller har du en friværdi du gerne vil have forrentet, så er udlejning en god mulighed.

Marielyst strand er af flere omgange kåret til Danmarks bedste badestrand med 10 kilometer blødt, hvidt sand. Bymidten har de senere år gennemgået en total renovering med sit nye trædækket torv og strandstrøg. Her er et rigt butiksliv, mange restauranter og god mulighed for indkøb i enten Rema1000 eller Netto.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger