Marielyst Strandpark 40
4873 Væggerløse

Kontantpris
1.195.000 kr.
Fritidsbolig
90 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri Galleri
plantegning Plantegning
kort Se på kort

Fakta om boligen

Byggeår
2008
Boligareal
90 m2
Værelser
4
Plan
1
Grundareal
370 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)1.195.000 kr.
Udbetaling
60.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
4.713 / 4.012 kr.
Ejerudgift pr. md
1.541 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Camilla Petersen
Telefon: 49402608
Book Fremvisning
Skriv til Camilla

Fantastisk beliggenhed, alle moderne bekvemmeligheder og plads til hele familien

Søger du et sommerhus med plads til hele familien, i gåafstand til både strand og by, så har du her muligheden for at flytte lige ind.

Her er alt hvad du behøver for at have en god ferie, masser af plads i det store alrum med loft til kip, stort og funktionelt køkken, hele 3 store soveværelset, samt en hyggelig hems. Badeværelser er der to af, det ene med både bruseniche og spa installeret. En god entré fordeler husets rum, så her føles lyst og venligt.

Huset er et Russisk bjælkehus, et kvalitshus med flere opgraderinger, som gør dit ophold ekstra behageligt. Sælger har sørget for at få lagt vandbåren gulvvarme i hele huset, ligesom at isoleringsgraden er højere end på normale sommerhuse. Derfor er der god mulighed for at bruge huset hele vinteren også. Har du brug for ekstra varme til de kolde vineraftener, er her en brændeovn centreret i stuen, hvilket giver masser af varme og stemning til huset. Har du brug for et hurtig skud varme en sommeraften, så er her selvfølgelig også en varmepumpe.

Haven er omringet at store træer og buske, og kræver kun en græsslåning for at stå flot. Her er desuden en solrig og uegnet terrasse, med plads til venner og familie.

Huset er et fritidshus, men har den helt særlige status, at kunne bruges som helårsbolig, hvis det ønskes. Dette gælder for alle, og ikke kun pensionister.

Ønsker du at holde udgiften til din sommerbolig nede, eller har du en friværdi du gerne vil have forrentet, så er udlejning en god mulighed. Den årlige udlejning har de senere år været mellem 50-60.000 kr., hvoraf de første 40.000 er skattefrie.

Marielyst strand er af flere omgange kåret til Danmarks bedste badestrand med 10 kilometer blødt, hvidt sand. Bymidten har de senere år gennemgået en total renovering med sit nye trædækket torv og strandstrøg. Her er et rigt butiksliv, mange restauranter og god mulighed for indkøb i enten Rema1000 eller Netto.læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger