Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Vejby Espegårdsvej 10, 3210 Vejby 1
  • Ejendomsmægler Vejby Espegårdsvej 10, 3210 Vejby 2
  • Ejendomsmægler Vejby Espegårdsvej 10, 3210 Vejby 3
Købsaftale underskrevet

Espegårdsvej 10
3210 Vejby

Kontantpris
3.145.000 kr.
Fritidsbolig
100 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
2009
Boligareal
100 m2
Værelser
3
Plan
2
Grundareal
1254 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)3.145.000 kr.
Udbetaling
160.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
12.361 / 10.646 kr.
Ejerudgift pr. md
2.404 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Martin Hjelm
Martin Hjelm
Telefon: 40911848
Book Fremvisning
Skriv til Martin

Arkitekttegnet Trelleborg hus med plads til den store familie (170 etagemeter)

I idylliske og stille omgivelser mellem Rågeleje og Vejby Strand befinder dette arkitekttegnede Trelleborghus sig. Fritidsboligen henvender sig til den store familie og rummer blandt andet skønne opholdsmiljøer, to badeværelser samt fire værelser, der breder sig over stueplanet og parterrekælderen -  de 70 m2 i (kælderen) er ikke godkendt til beboelse.  Dertil hører en betragtelig grund omgivet af naturen. Som ekstra bonus er der god økonomi i at udleje huset.

Adressen bringer jer til Nordsjællands populære sommerhusområder. I nyder godt af den korte afstand til Rågeleje Strand, hvor udøvelse af vandsport såvel som badning er oplagte aktiviteter. Derudover er det naturrige område Heatherhill også et besøg værd, og det samme gælder de nærliggende byer, hvor indkøbene kan foretages.

Ved ankomst bemærker I den skrånende grund, der omkranset af træer byder på en plæne, en anlagt sti med trapper og en solrig, overdækket terrasse. Selve huset præsenterer sig flot i landskabet med sin mørke træfacade og hvidrammede sprossevinduer. Den særegne arkitektur fremgår tydeligt og vidner dermed også om, at det ikke er et klassisk Trelleborghus, I her overtager nøglerne til.

Det gennemtænkte valg ses tilsvarende inden døre. Gulvvarmen luner overalt, og på den øvre etage er stuens gavl udført i glas med direkte adgang til en overdækket altan. Bemærk også de integrerede spots. De fremstår som et gennemgående træk på lofterne, og ses derfor ligeledes i Kvik-køkkenet, som ligger ved siden af stuen og prydes af hvide fyldningsfronter.

Etagen råder desuden over et badeværelse og to værelser. I kælderen venter jer yderligere to værelser med udgang til terrassen. I får endnu et badeværelse, mens de øvrige kvadratmeter breder sig over et teknikrum, et disponibelt rum og et bryggers.

Kontakt Martin for en fremvisning tlf. 40911848


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger