Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Vipperød Kongstrupvej 2, 4390 Vipperød 1
  • Ejendomsmægler Vipperød Kongstrupvej 2, 4390 Vipperød 2
  • Ejendomsmægler Vipperød Kongstrupvej 2, 4390 Vipperød 3
Ny pris

Kongstrupvej 2
4390 Vipperød

Kontantpris
2.475.000 kr.
Villa
167 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1986
Energimærke
C
Boligareal
167 m2
Værelser
7
Plan
2
Grundareal
702 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)2.475.000 kr.
Udbetaling
125.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
9.453 / 8.185 kr.
Ejerudgift pr. md
2.411 kr.
Prisudvikling
-4%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Nicholas Breum Andersen
Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Indflytningsklar villa til den store familie i Vipperød

Er drømmen en villa til den store familie i Vipperød? Så skal I læse med her. Denne bolig ligger ud til åbne marker, og så får I rigelig plads til alle med et køkken-alrum, en stue, fire værelser og en udestue. Alt fremstår totalt indflytningsklart, og en ekstra bonus er den store garage med mange anvendelsesmuligheder. Derudover er det nemt at komme til skole, indkøb og motorvejen. Velkommen til!

Ejendommen er løbende vedligeholdt. I 2006 er tilbygningen med garagen opført, og siden da er der blandt andet isat Velux-vinduer samt skumisoleret i den gamle del af huset i 2014. Køkkenet er fra 2018, og samme år og frem til 2019 har man installeret luft til luft-varmepumpe, som kan opvarme hele huset.

Hverdagens samlingspunkt bliver uden tvivl det dejlige alrum, som i 2018 blev udvidet med en stuesektion. Køkkenet er opstillet i det ene hjørne og inviterer kokken til at svinge grydeskeerne på induktionskogepladen og kreere lækre retter på bordpladen af træ. Videre venter den fine udestue, et værelse samt badeværelset med muret bruseniche.

Tager I trappen ovenpå, når I endnu en stue, hvor blotlagte bjælker sørger for en charmerende atmosfære. Tre værelser og toilettet fuldender herligheden, og det er værd at bemærke, at der under gulvtæpperne heroppe ligger flotte, ludbehandlede trægulve.

I forbindelse med huset finder I desuden den rummelige garage, som er helt perfekt til mekanikeren eller den erhvervsdrivende. Udenfor kan I se frem til en lukket og ugeneret have, som er nem at passe, hvilket giver jer masser af tid til afslapning på den solrige terrasse.

I bosætter jer omgivet af natur og samtidig nær alt, I skal bruge i hverdagen. Indkøb, daginstitution, skole og Vipperød Station ligger således i gåafstand, og tilmed er der cykelsti hele vejen til skolen.

læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger