Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Vordingborg Rørkærvej 9, 4760 Vordingborg 1
  • Ejendomsmægler Vordingborg Rørkærvej 9, 4760 Vordingborg 2
  • Ejendomsmægler Vordingborg Rørkærvej 9, 4760 Vordingborg 3

Rørkærvej 9
4760 Vordingborg

Kontantpris
2.095.000 kr.
Villa
158 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1897
Energimærke
D
Boligareal
158 m2
Værelser
4
Plan
2
Grundareal
2459 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)2.095.000 kr.
Udbetaling
105.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
7.965 / 6.908
Ejerudgift pr. md
2.724 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler CEO Christian Wounlund
Christian Wounlund
Telefon: 30502359
Book Fremvisning
Skriv til Christian

Dejlig villa med udbygninger på stor grund i Ørslev

Glæd jer til rolige omgivelser på grundens 2.500 m2, hvor I foruden det dejlige stuehus også kan se frem til to attraktive længer, der både indeholder garage og isolerede, disponible rum med forskellige anvendelsesmuligheder. Velkommen til Ørslev.

I bosætter jer fredeligt med få hundrede meter til skolen, og meget længere har I heller ikke til daginstitution og indkøb. Gåturene kan foregå i den nærliggende skov, og om sommeren ankommer I hurtigt til stranden fem kilometer væk. Mangler I flere faciliteter, tager det ti minutter i bil til Vordingborg, og ellers kan I på tre kvarter være i Vallensbæk.

Stuehuset i halvandet plan er løbende opdateret og står klar til indflytning. Ét af samlingsstederne udfolder sig i køkken-alrummet med plads til spisebordet modsat det U-formede køkken, hvor I selv kan sætte et personligt præg. Dobbeltdøre leder ind til stuen med vestvendte vinduespartier og udgang til terrassen. Videre møder I to værelser, et praktisk bryggers og et stort badeværelse. Hele førstesalen er istandsat i 2011 og består af to værelser på hver sin side af den møblerbare repos.

Ude venter en charmerende gårdsplads, som indkranses af stuehuset og de to længer, der er guld værd for gør-det-selv-projekterne med mere. Bøgehækken mod vejen hjælper med at afskærme gården, hvorfor den føles ugeneret at opholde sig i på samme vis som den lukkede have. Denne omsluttes også af frodig beplantning herunder en “lille skov” af nøddehegn og 100 år gamle træer, som inkluderer en rødbøg.

Den ene længe udgøres af et kontor med et tilstødende rum, der har et solarie, mens den anden del udgøres af et værksted med garage. Den sidste længe har også et værksted og et isoleret rum, som mangler den sidste istandsættelse.

læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger