Select Page

Andersen Bolig – det fornuftige valg

Her finder du mere om kunderne. Og os.

Vi tager os god tid til alle – i hele processen

Vi tager os god tid til alle – i hele processen

Hos Andersen Bolig gør vi det lidt anderledes. Det gør vi primært for vores kunders skyld. Vi kan for eksempel godt lide at være fleksible, og det betyder blandt andet, at vi er tilgængelige i en grad, som du nok ikke oplever hos andre. Ønsker du, at vi kommer ud efter vanlig åbningstid, så er vi med på den. Og vi fremviser lige så gerne en lørdag eftermiddag som en tirsdag aften, hvis du og en mulig køber ønsker det.

Derfor skal du vælge Andersen Bolig:

1

Vi er her for dig – alle ugens dage. Også efter arbejdstid.

2

Vores kunder siger, vi er det fornuftige valg

3

Vi tager os tid til dig – og din køber

Få en uforpligtende salgsvurdering

Lokal eller ikke lokal?

På nogle områder er vi din lokale mægler – og på andre områder er vi det ikke nødvendigvis.

Lyder det forvirrende? Det er det faktisk ikke. Vi har nemlig valgt – også – at fokusere på at skaffe købere til din bolig, som ikke nødvendigvis kommer fra dit nær- eller lokalområde. Og det virker. Det er vi stolte af. Og det er vores kunder glade for. Alt i alt er vi måske lidt utraditionelle – men altid fornuftige.

Andersen Bolig Lolland

En ting er, hvad vi siger – hør, hvad vores kunder mener om os!

Det er ingen sag at fortælle om sin egen forretning og egne bedrifter. Det ved enhver. Derfor har samler vi på gode kundefortællinger, som vi har fået lov til at dele. Herunder kan du se, hvad et par af vores kunder siger og mener om Andersen Bolig.

Har du brug for mere viden omkring salg af bolig?

Vi hjælper dig godt videre, hvad enten du skal sælge din bolig eller er på udkig efter drømmeboligen. Du er også altid velkommen til at kontakte din mægler, hvis du har spørgsmål vedrørende køb eller salg. Du kan læse mere om salg af bolig her.

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger