Select Page

Om Andersen Bolig

Om
Andersen Bolig

Vi er din personlige ejendomsmægler

Vi er din personlige ejendomsmægler



Kun erfarne ejendomsmæglere

I Andersen Bolig er vi kun ejendomsmæglere med mange års erfaring i salg og køb af boliger. Lige fra villaer i storbyen, landsteder i provinsen og sommerhuse ved skov og strand. Hos Andersen Bolig kan vi hjælpe med salg af alle typer boliger.

Tilgængelig når det passer dig

Du kan bestille tid til en gratis salgsvurdering eller fremvisning direkte i din mæglers kalender. Vi har åbent fra klokken 8 til klokken 20 alle ugens dage. Ønsker du at få vurderet din bolig uden for det tidsrum, er det heller intet problem. Kontakt os blot pr. telefon eller mail, så finder vi et tidspunkt, der passer dig bedst.



Hurtige arbejdsgange

Fra du kontakter os, til din bolig er til salg online, kan der gå helt ned til 5 arbejdsdage. Det sikrer dig et effektivt boligsalg. Annoncerer du via vores BoligSucces, Det giver dig, der skal sælge din bolig, en fantastisk mulighed for at spare mange penge. Faktisk får du prisgaranti på mæglersalæret, hvilket betyder, at vi matcher det billigste mæglersalær.



Danmarks største bolig showrooms

Vi har Danmarks største bolig showrooms til din boligannonce. Hvert år går over 20.000 mennesker gennem Andersen Bilers forretninger, hvor din bolig også vil hænge i vores showroom.

Du får

prisgaranti

på mæglersalæret!

Vi matcher altid det billigste mæglersalær.

Du får

prisgaranti

på mæglersalæret!

Vi matcher altid det billigste mæglersalær.

Vi er ikke som alle andre

Hos Andersen Bolig gør vi ikke som alle de andre. Vi har heller ingen mæglere siddende i forretninger til dyre huslejer, hvor ingen boligsøgende alligevel kommer. Vi har ingen faste omkostninger til dyre, interne fotografer og sagsbehandlere.

Hos os får du dygtige og nærværende mæglere, der giver dig vores bedste vejledning – og tilmed et billigt mæglersalær.

Det giver dig, der skal sælge din bolig en fantastisk mulighed for at spare mange penge. Faktisk får du prisgaranti på mæglersalæret, hvilket betyder at vi matcher det billigste mæglersalær.

En del af Andersen Biler

Andersen Bolig er en del af Sjællands største bilforretning, Andersen Biler. Hvert år betjener bilkoncernen tusindvis af kunder i de 12 bilforretninger fordelt på hele Sjælland. Den gule and har fulgt forretningen siden 1973. I 2018 kørte over 10.000 biler ud fra Andersen Biler.
Når du sætter din bolig til salg hos Andersen Bolig, får du automatisk adgang til over 20.000 gæster, der hvert år besøger bilforretningerne. Vi annoncerer nemlig din bolig i de 12 bilforretninger. Det betyder høj eksponering til et relevant og købestærkt publikum.

Vi vil være

Danmarks billigste
Etablerede mægler

Vil du vide mere om salg og køb af bolig?

Vi hjælper dig godt videre, hvad enten du skal sælge din bolig, eller er på udkig efter drømmeboligen. Du er også altid velkommen til at kontakte din mægler, hvis du har spørgsmål vedrørende køb eller salg.

Gratis salgsvurdering - Find ud af hvad din bolig er værd

Gratis salgsvurdering - Find ud af hvad din bolig er værd

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger