Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Hos Andersen Bolig ønsker vi at leve op til de forventninger vores kunder har til os. Det betyder at vi går op i din persondatasikkerhed og kontinuerligt bestræber os på at gøre vores databehandling og registrering af dine persondata så sikker som overhovedet muligt.

Herunder kan du læse vores privatlivspolitik for Andersen Bolig A/S. Her forklarer vi hvilke personoplysninger vi indsamler, hvilket formål vi anvender oplysningerne til, hvordan de behandles og hvilke rettigheder du har i den forbindelse.

Vi opfordrer dig at læse vores privatlivspolitik grundigt igennem.

Indhold

  1. Hvem er Andersen Bolig
  2. Indsamling, behandling og brug af personoplysninger
  3. Tredjepart
  4. Beskyttelse af persondata og dine rettigheder
1. Hvem er Andersen Bolig
Andersen Bolig er en ejendomsmægler der tilbyder privat- og erhvervskunder vurdering, formidling og rådgivning af alle former for køb, salg og udlejning af bolig og erhvervsejendomme.
Andersen Boligs hjemmesider (www.andersenbolig.dk, www.hvaderminboligværd.dk) udbydes af følgende juridiske enhed:

Andersen Bolig A/S Gladsaxe Møllevej 14 2860 Søborg

CVR nr: 39557606

Telefon: +45 88 77 57 57

Email: info@andersenbolig.dk

Andersen Bolig A/S er dataansvarlig og er ansvarlig for behandling og opbevaring af dine indsamlet personoplysninger.
Du kan læse vores cookiepolitik her.
Andersen Bolig kan ændre og opdatere vores persondatapolitik således, at den afspejler forretningsmæssige behov og den aktuelle lovgivning. Ændringer og versionering vil altid fremgå i toppen af denne side.

2. Indsamling, behandling og brug af personoplysninger
Andersen Bolig indsamler og behandler dine personoplysninger i forbindelse med de ydelser og services som du vælger at benytte dig af. Dette er gældende både på Andersen Boligs hjemmesider og i vores showrooms. Vi indsamler kun personoplysninger i det omfang du frivilligt oplyser os dem.

Personhenførbare data vi typisk indsamler alt efter medie og kontekst er: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail, IP-adresse, brugernavn og kodeord til vores tjenester, svar i kundeundersøgelser og anden information i forbindelse med annoncer eller tilbud. Dette vil være i forbindelse med fremvisning af bolig, tilmelding til nyhedsbrev eller køberkartotek, bestilling af salgsvurdering, kundemøder, ved konkurrencer, udlevering af salgsmateriale og andre ydelser.

Ved indgåelse af kundeforhold i forbindelse med køb, salg og rådgivning af privat- og erhvervsejendom kan der blive indsamlet og behandlet yderligere persondata. Herunder:

Grundlæggende personoplysninger, f.eks. dit navn, dine kontaktoplysninger og dit CPR-nummer
Økonomiske oplysninger, f.eks. oplysninger om gæld, din indkomst eller kreditvurdering (eksempelvis ved boligkøbsbevis)
Oplysninger om dit erhverv eller dit arbejde
Oplysninger om din familie og husstand
Id-dokumentation, f.eks. fotokopier af sundhedskort, pas eller kørekort
Andersen Bolig videregiver ikke dine kontaktoplysninger til tredjemand uden dit samtykke, dog kan Andersen Bolig videregive dine oplysninger til selskaber koncernforbundet med Andersen Bolig, i den udstrækning dette er nødvendigt for, at vi kan varetage vores relation og samarbejde med dig. Herudover kan vi videregive dine personoplysninger til offentlige myndigheder, hvis det kræves i henhold til lovgivningen.

Andersen Bolig behandler dine personoplysninger på et af følgende grundlag: (1) du har givet samtykke til behandling af personoplysninger til et eller flere specifikke formål (GDPR art. 6, stk. 1, litra a), (2) indgåelse eller opfyldelse af din aftale med Andersen Bolig (GDPR art. 6, stk. 1, litra b), (3) for at overholde en retlig forpligtelse, som påhviler Andersen Bolig (GDPR art. 6, stk. 1, litra c), og/eller (4) hensynet til Andersen Boligs legitime interesser, jf. de formål der er beskrevet ovenfor (GDPR art. 6, stk. 1, litra f). Der kan desuden være situationer hvor Andersen Bolig behandler personoplysninger af hensyn til tredjemands legitime interesser i forbindelse med de formål, der er beskrevet ovenfor, medmindre hensynet til kundens interesser vejer tungere (GDPR art. 6, stk. 1, litra f).

Personoplysninger bliver opbevaret i 5 år efter seneste kontaktdato.

3. Tredjepart
Som udgangspunkt indsamler og behandler vi oplysningerne med henblik på at levere eller forbedre Andersen Boligs tjenester og ydelser. Vi sælger ikke dine personoplysninger til og udveksler ikke sådanne data med tredjeparter undtagen i det omfang, der er angivet i denne Fortrolighedspolitik.

Vi kan udlevere dine personoplysninger til tredjeparter i det omfang, det kræves af lovgivningen, en retskendelse eller en afgørelse truffet af en kompetent offentlig myndighed og med henblik på retshåndhævelse.

Derudover kan vi dele dine personoplysninger med følgende tredjeparter:

Flexya, bolighåndteringssystem
Sagsbehandlingen.dk
E-nettet
Trustpilot
Boligsiden.dk
Boliga.dk
Statens ejendomsdatabase

Andersen Bolig ønsker at give vores brugere det mest relevante og tilpasset indhold på alle vores platforme. I markedsføringssammenhænge vil vi dele følgende data med en række tredjeparter: navn, e-mailadresse, IP-adresse, geografiske position og lignende ikke personfølsomme data. Disse data kan blive delt med følgende tredjeparter:

Facebook Business Manager
LinkedIn Campaign Manager
Google Analytics og Google Ads
Hotjar
Mailchimp
Precis Digital
Trustpilot
SureSMS

4. Beskyttelse af persondata og dine rettigheder

Hos Andersen Bolig tager vi dine persondata og beskyttelsen af dem meget alvorligt. En integreret del af vores IT-sikkerhedsprocedure er løbende at evaluere og forbedre vore IT-systemer og samarbejdspartneres behandling af persondata. Dette er for at vi hele tiden opbevarer din personoplysninger sikkert.

Har du spørgsmål til Andersen Boligs persondatapolitik er du meget velkommen til at rette henvendelse til os på info@andersenbolig.dk.

I henhold til persondatareglerne har du ret til indsigt i forhold til vores behandling af oplysninger om dig, ligesom du i visse tilfælde også har ret til indsigelse, berigtigelse, begrænset behandling, sletning eller dataportabilitet. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os på info@andersenbolig.dk.

Du kan læse mere om dine rettigheder på www.datatilsynet.dk. Du har også ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Få en gratis salgsvurdering og find ud af hvad din bolig er værd

Få en gratis salgsvurdering og find ud af hvad din bolig er værd

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger